true

Добредојдовте

Аеродром Св. Апостол Павле Охрид

Ви посакуваме пријатни моменти на аеродромот

Храна и пијалаци

Храна и пијалаци

Понуда на разновидни вкусови за нашите патници во рестораните дизајнирани со впечатлива и модерна архитектура.

Салони

Салони

Уреден во едноставен софистициран стил, салонот нуди максимална удобност 24/7 со услуги.

Продавници

Продавници

Во понудата можете да најдете исклучителна разновидност на производи од светски познати брендови.

TAV Mobile