ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СИТЕ ПАТНИЦИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СИТЕ ПАТНИЦИ

ТАВ Македонија ги потсетува сите патници дека зимското сметање на времето почнува оваа сабота, на 25. Октомври. Времето ќе се смени, еден час наназад во 3 часот по полноќ, во недела наутро, на 26. Октомври.