Изберете аеродром
 
  OHD :  17.08.2018,06:59
 
 

ИНФО-БРОШУРА

Кликнете овде за ја прегледате ,,Информативната брошура 2016’’

 
 
 
  OHD :  17.08.2018,06:59
Временски услови
12°C Current
Притисок:30883.88 mb
Ветер:6.44 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
12 °C 12/26 °C 15/26 °C
Вести
ТАВ го пречека првиот лет од Варшава на аеродрoмот во Охрид ...
4/6/2018
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Нордика од Талин...
2/6/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter