Изберете аеродром
 
  OHD :  23.01.2020,19:33
 
 

ОБРАЌАЊЕ НА CEO

Оформен пред 10 години како заеднички потфат помегу Тепе и Акфен Групација, ТАВ има пристигнато на одлучувачка пресвртница денес.

Во текот на овој 10 годишен период, кој всушност е незначително кратковремен, споредено со животниот век на обете индивидуи и институции, ТАВ напредува со голема брзина, трнасформирајки се во главен регионален бренд и се упатува повисоко со секој изминат ден.

Како ТАВ Аеродромски Холдинг, ние сме помегу главните оперативни компании, не само во Турција, туку и во светот денеска, благодарение на искуството и know-how ние имаме достигање од нашиот почеток и квалитетни човечки ресурси.

Од друга страна, привлекувајки и прифаќајќи инвеститори од четири оддалечени географски региони, ние ја зацврстивме нашата капитална структура, како што станувавме посилни од стратешка точка на гледање во меѓународниот пазар, со фондови од нашите партнери. Ние имаме наша заедничка приказна на раст која почна во 1997година со Истамбул Ататурк Аеродром Интернационален Терминал и имаше процветување како вртоглавно брзо чекорење со нашата заедница и беше успешно понуден ТАВ на јавноста.

Ние, како ТАВ Аеродромски Холдинг, го знаеме секој и секој составен дел на аеродромот и соодветните операции и процеси на изградба. Ние имаме создадено ваква вредност тука во Турција, и сега ние ја извезуваме. Аеродромските операции се нон-стоп 24/7 услуги и суштински човешките ресурси се оперативни , одкако ги обезбедивме овие услуги со персонал кој се брои во илјадници. Ние обезбедуваме позитивни вредности за Турската економија со изградба на аеродромите и оперативните проекти кои ги преземаме. Ние имаме намера да се погрижиме за услуги со универзален квалитет и стандарди во Турција, и да креираме достојна и квалитетна околина за сите наши клиенти.

Ние ќе продолжиме со креирање на вредности за сите наши клиенти и нашата земја во сите сегменти на давање на услуги, уредно одржување на водечката улога и зацврстување на нашата моќ.

Од се срце се заблагодарувам на секој кој не подржува во нашата потрага...

Со почит,
Др. М. Сани Сенер
Член на Бордот и Претседател и CEO
Тав Аеродромски Холдинг

 
 
 
  OHD :  23.01.2020,19:33
Вести
ТАВ го пречека првиот лет на Еуровингс од Штутгарт на аеродромот во Охрид...
1/7/2019
ТАВ ГО ПРОМОВИРА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ ВО АЛБАНИЈА: Разговори за воведување автобуска линија за патници од Елбасан до Охридскиот аеродром ...
29/5/2019
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter