Изберете аеродром
 
  OHD :  21.05.2018,22:31
 
 

ПОЛИТИКА НА УПРАВУВАЊЕ

Деловниот свет прави разлики во креирањето на вредностите за општеството. Вредноста се состои од благосостојба создадена од деловниот свет, деловните можности и квалитетот на услугите. Една од мисиите на компанијата е да го унапреди општеството во кое е. Во сите проекти за кои се грижи ТАВ, светските стандарди за квалитет се на врвот од секоја етапа на развој, во сите детали.

Со примена на принципот know-how кој ние го применуваме уште од првиот ден, искусниот вработен персонал, и современата технологија, ние водиме сметка за задоволување на сите наши клиенти и акционери во конструктириањето, оперирањето и управувањето, да им обезбедиме контуиран квалитет.

Како ТАВ нашата управувачка психологија е урамнотежување на економските и социјалните цели со индивидуалните и социјални цели, да ги заштитиме интересите на нашите вработени, компании и соработници и да помогнеме во растот на заедничката акумулација, транспарентност и постојаност.

 
 
 
  OHD :  21.05.2018,22:31
Временски услови
13°C Current
Притисок:30917.74 mb
Ветер:6.44 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
13 °C 13/21 °C 12/22 °C
Вести
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Онур ер и Татилбудур од Истанбул...
18/4/2018
ТАВ И ВИЗ ЕР НАЈАВУВААТ: НОВА НИСКО-ТАРИФНА АВИОЛИНИЈА...
11/1/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter