Изберете аеродром
 
  OHD :  19.02.2018,05:11
 
 

ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА И ЗДРАВСТВЕНО-ЕКОЛОШКА ПОЛИТИКА

Како ТАВ, во сите проекти ние се грижиме за сегашноста, ние имаме почит спрема етичките вредности за сите времиња.

До крај, ние се трудиме да ги подобриме прашањата во врска со квалитетот, околината, професионалната сигурност и здравје, и ние нудиме курсеви за обука за растење на личните знаења, следејки ги технолочките иновации и применувајќи релевантни системи во областа на проектните активности.

Во согласност со актуелните важечки национални и интернационални законодавства и правила, наш главен принцип е да овозможиме квалитетни материјали и опрема за гледање на човечкото здравје и здравјето на околината, да се задржат природните ресурси на максимално ниво, да се подржи рециклажата, и да се обезбеди ,,витален развој,, на природата, социјалните и економските средства во сите сфери на активности.

 
 
 
  OHD :  19.02.2018,05:11
Временски услови
6°C Current
Притисок:30883.88 mb
Ветер:11.27 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
6 °C -1/8 °C 3/6 °C
Вести
ТАВ И ВИЗ ЕР НАЈАВУВААТ: НОВА НИСКО-ТАРИФНА АВИОЛИНИЈА...
11/1/2018
ТАВ: Естонската Нордика ќе почне со летови Охрид-Талин од 2018 година...
26/9/2017
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter