Изберете аеродром
 
  OHD :  21.05.2018,22:29
Преглед на летови
Авио превозници
Права на патници
ВИП сервиси
Карго Центар
 

ДЕСТИНАЦИИ

 

Мапа на дестинации


 
 
  OHD :  21.05.2018,22:29
Временски услови
13°C Current
Притисок:30917.74 mb
Ветер:6.44 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
13 °C 13/21 °C 12/22 °C
Вести
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Онур ер и Татилбудур од Истанбул...
18/4/2018
ТАВ И ВИЗ ЕР НАЈАВУВААТ: НОВА НИСКО-ТАРИФНА АВИОЛИНИЈА...
11/1/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter