Изберете аеродром
 
  OHD :  23.04.2019,20:24
Преглед на летови
Авио превозници
Права на патници
ВИП сервиси
Карго Центар
 

КОНТАКТИ

ТАВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ


Адреса:
Скопје “Александар Македонски” Аеродром
1043, Петровец - Македонија

Тел: +389 (2) 3 21 20 30 / 40
Факс: +389 (2) 2 56 22 07

Тел за информации +389 (2) 3148 333

Сита: SKPAPXH
Телекс: 51480
Афтн: LWSKZPZX

Контакти:
За општи прашања, коментари, поплаки и пофалби
customer.mk@tav.aero

Ground Handling Manager
Сашо Штерјов
safetyskp@tav.aero

Flight Operations
skpflightoperations@tav.aero

Duty Managers
dutyskp@tav.aero

Route Development
Ве молиме контактирајте на : macedoniamarketing@tav.aero да дознаете повеќе за поволностите во СКП.

Вашите апликации за работа можете да ги испраќате на:
jobsmk@tav.aero

 
 
 
  OHD :  23.04.2019,20:24
Временски услови
-1°C Current
Притисок:30612.97 mb
Ветер:33.80 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
-1 °C -3/0 °C -5/-2 °C
Вести
ТАВ го пречека првиот лет од Варшава на аеродрoмот во Охрид ...
4/6/2018
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Нордика од Талин...
2/6/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter