Изберете аеродром
 
  OHD :  21.05.2018,22:17
Преглед на летови
Авио превозници
Права на патници
ВИП сервиси
Карго Центар
 

Дестинации
Destinations Map
Каде би сакале да патувате? Проверете кои дестинации се достапни од Скопје...
види ги сите»
Ìàïà íà ñà¼òîò
 ЛЕТОВИ
 
 ПАТНИЦИ
 
 СОДРЖИНИ И СЕРВИСИ
 
 ДО АЕРОДРОМОТ
 
 КАРГО
 
 ЗА НАС
 
  
  

 

 
 
 
  OHD :  21.05.2018,22:17
Временски услови
13°C Current
Притисок:30917.74 mb
Ветер:6.44 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
13 °C 13/21 °C 12/22 °C
Вести
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Онур ер и Татилбудур од Истанбул...
18/4/2018
ТАВ И ВИЗ ЕР НАЈАВУВААТ: НОВА НИСКО-ТАРИФНА АВИОЛИНИЈА...
11/1/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter