Изберете аеродром
 
  OHD :  19.02.2018,05:06
 
 

УСЛУГИ

Аеродромот Св. Апостол Павле Охрид, ги овозможува следните услуги:

 • Карго хендлинг на Карго авиони
 • Карго хендлинг на патнички авиони
 • Камионски превоз по систем врата до врата

Сите услуги и активности се спроведуваат во согласност со ИАТА стандарди и правила, кои ги уредуваат договорните обврски и релации за земно ракување и воздушен транспорт на стоки.

 • Хендлинг на карго и пошта
 • Припрема на документација
 • Рентгенски преглед на стоките
 • Царинска контрола
 • Инспекција на гранична контрола
 • Транзитни услуги со камион/воздухоплов
 • Други услуги по договор


ЛОГИСТИЧКИ УСЛУГИ
Во рамките на нашата логистика овозможуваме и услуги пред и по воздушниот транспорт:

 • Припрема на пратките за воздушен транспорт;
 • Складирање
 • Царинско складирање
 • Увозна и извозна шпедиција
 • Препакување на стоката итн.
 
 
 
  OHD :  19.02.2018,05:06
Временски услови
6°C Current
Притисок:30883.88 mb
Ветер:11.27 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
6 °C -1/8 °C 3/6 °C
Вести
ТАВ И ВИЗ ЕР НАЈАВУВААТ: НОВА НИСКО-ТАРИФНА АВИОЛИНИЈА...
11/1/2018
ТАВ: Естонската Нордика ќе почне со летови Охрид-Талин од 2018 година...
26/9/2017
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
 • facebook
 • twitter