Изберете аеродром
 
  OHD :  23.04.2019,20:33
 
 

ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ВОЗИЛА

Постојат 6 Агенции за изнајмување на возила на Аеродромот Св. Апостол Павле:

 

  StarCar Rent-a Car
 
 

++ 389 75 356 688
++ 389 76 334 555
++ 389 71 333 644

00:00-24:00
www.starcar.mk
info@starcar.mk
 
    EUROPCAR Rent a Car
 
 
++ 389 78 20 55 46
00:00-24:00
www.europcar.com.mk
reservation@europcar.com.mk
 
  DTTU SHARR EXPRESS - RENT A CAR
 
 

++ 389 70 209 578
++ 389 70 389 417

00:00-24:00
www.sharrexpress.com
info@sharrexpress.com
 
  HERTZ Automobile SK
 
 
++ 389 71 446 584
00:00-24:00
info@hertz.mk
 
  AVIS Rent a Car
 
 
++ 389 2 256 1847
00:00-24:00
www.avis.com.mk
avismak@mt.net.mk
 
  INTER WAYS Rent a Car
 
 

++ ++389 75 404 031
++ ++389 75 404 030

00:00-24:00
www.macedoniarentacar.com.mk
ohrid@macedoniarentacar.com.mk
 
  SIXT Rent a car
 
 

++ 389 75 448 902

00:00-24:00
www.sixt.com.mk/carrental/macedonia/ohrid
reservations@sixt.com.mk
 
  ENTERPRISE RENT A CAR
 
 
++ 389 70 343 112
++ 389 78 504 500
работно време од 00:00h до 24:00h
www.enterprise.com
contact@abclogistika.mk
 

 

 
 
 
  OHD :  23.04.2019,20:33
Временски услови
-1°C Current
Притисок:30612.97 mb
Ветер:33.80 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
-1 °C -3/0 °C -5/-2 °C
Вести
ТАВ го пречека првиот лет од Варшава на аеродрoмот во Охрид ...
4/6/2018
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Нордика од Талин...
2/6/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter