Изберете аеродром
 
  OHD :  23.01.2020,19:31
 
 

ТАКСИ

Таксито е на располагање според актуелните доаѓања на летови. Цената од Аеродром Св Апостол Павле Охрид е 8 евра (во зависност од саканата локација во Охрид).

Охрид / Струга

 • Аеродром – Охрид, Центар500 Ден. (8€)
 • Аеродром – Св, Наум1.500 Ден. (25 €)
 • Аеродром – Пештани900 Ден. (15 €)
 • Аеродром – Гранит600 Ден. (10 €)
 • Аеродром – Трпејца1.200 Ден. (20 €)
 • Аеродром – Струга, Центар600 Ден. (10 €)
 • Аеродром – Радожда1.000 Ден. (17 €)
 • Аеродром – Велешта900 Ден. (15 €)
 • Аеродром – Октиси900 Ден. (15 €)
 • Аеродром – Вевчани900 Ден. (15 €)Преминувања Преку Граница

 • Аеродром – Ќафасан900 Ден. (15 €)
 • Аеродром – Богородица7.500 Ден. (125 €)
 • Аеродром – Меџитлија3000 Ден. (50 €)
 • Аеродром – Табановце7.000 Ден. (115 €)
 • Аеродром – Деве Баир10.000 Ден. (165 €)


Грција

 • Аеродром – Атина20.000 Ден. (330 €)
 • Аеродром – Тесалоники10.000 Ден. (165 €)


Албанија

 • Airport – Tirana8.000 Den. (130 €)
 • Airport – Elbasan4.200 Den. (70 €)
 • Airport – Korcha4.200 Den. (70 €)
 • Airport – Pogradec2.000 Den. (35 €)


Македонија

 • Аеродром – Берово10.500 Ден. (170 €)
 • Аеродром – Дебар2.500 Ден. (40 €)
 • Аеродром – Битола2.500 Ден. (40 €)
 • Аеродром – Делчево10.500 Ден. (170 €)
 • Аеродром – Демир Капија 6.000 Ден. (100€)
 • Аеродром – Дојран7.500 Ден. (120 €)
 • Аеродром – Гевгелија7.500 Ден. (120 €)
 • Аеродром – Гостивар3.600 Ден. (60 €)
 • Аеродром – Кавадарци5.500 Ден. (90 €)
 • Аеродром – Кичево2.200 Ден. (35 €)
 • Аеродром – Кочани7.500 Ден. (120 €)
 • Аеродром – Кратово7.500 Ден. (120 €)
 • Аеродром – Крива Паланка9.000 Ден. (150 €)
 • Аеродром – Крушево4.000 Ден. (65 €)
 • Аеродром – Куманово6.500 Ден. (110 €)
 • Аеродром – Неготино5.800 Ден. (95 €)
 • Аеродром – Скопје5.800 Ден. (95 €)
 • Аеродром – Прилеп3.600 Ден. (60 €)
 • Аеродром – Радовиш7.500 Ден. (120 €)
 • Аеродром – Ресен1.500 Ден. (25 €)
 • Аеродром – Штип6.500 Ден. (110 €)
 • Аеродром – Струмица7.500 Ден. (125 €)
 • Аеродром – Свети Николе6.000 Ден. (100 €)
 • Аеродром – Тетово4.200 Ден. (70 €)
 • Аеродром – Велес5.500 Ден. (90 €)

Аеродром – Виница7.800 Ден. (130 €)

 
 
 
  OHD :  23.01.2020,19:31
Вести
ТАВ го пречека првиот лет на Еуровингс од Штутгарт на аеродромот во Охрид...
1/7/2019
ТАВ ГО ПРОМОВИРА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ ВО АЛБАНИЈА: Разговори за воведување автобуска линија за патници од Елбасан до Охридскиот аеродром ...
29/5/2019
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
 • facebook
 • twitter