Изберете аеродром
 
  OHD :  19.02.2018,05:14
 
 

БАР И РЕСТОРАН

СНЕК БАР

Снек барот лоциран во главната терминална зграда нуди мирен агол за освежување додека се чека заминување или само се посетува аеродромот.

Снек бар - терминал за поаѓање
Влегувајќи во меѓународната зона низ излезот за заминување ќе најдете мал пријатен бар. Додека чекате за заминување можете да одлучите да земете кафе или некој ладен пијалок.

Летен шанк
Пред терминалната зграда под пријатна сенка во текот на летотната сезона можете да уживате во освежувањата, да земете шоља кафе или само да го прочитате вашиот весник.


РЕСТОРАН

Има капацитет од 30 седишта. Нудиме жестоки пијалоци, топли и ладни пијалоци.

Кетеринг услуги
Целосната услуга за храна во воздухоплов ја обезбедува кетеринг сервисот на Аеродром Св Апостол Павле Охрид.
Аеродромскиот кетеринг за ваше задоволство е подготвен од нашиот врвно оспособен и искусен персонал. Капацитетот од 24 часовна услуга е 100 оброци на час. Покрај стандардни економски и бизнис оброци нашиот сервис нуди и најразлични оброци на Ваше специјално барање.

 
 
 
  OHD :  19.02.2018,05:14
Временски услови
6°C Current
Притисок:30883.88 mb
Ветер:11.27 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
6 °C -1/8 °C 3/6 °C
Вести
ТАВ И ВИЗ ЕР НАЈАВУВААТ: НОВА НИСКО-ТАРИФНА АВИОЛИНИЈА...
11/1/2018
ТАВ: Естонската Нордика ќе почне со летови Охрид-Талин од 2018 година...
26/9/2017
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter