Изберете аеродром
 
  OHD :  23.04.2019,20:33
 
 

VIP И CIP САЛОНИ
 

ВИП и ЦИП салоните се дел од аеродромскиот комплекс. Салоните се наоѓаат во ВИП просторот надвор од терминалната зграда, со сопствен паркинг простор, 1 салон, уреди, апарати, техника, компјутери (24 часа интернет пристап) и професионално опслужување на сите видови на патници и услуги за делегации (ВИП, ЦИП, ПИП).
Овие салони ги користат:

  • ВИП патници (многу важни личности) важни политички личности од Република Македонија и надвор од неа.
  • ЦИП патници (важни личности од областа на трговијата) важни личности од економскиот живот во Република Македониа и надвор од неа.
  • ПИП патници (важни личности од јавниот живот) важни личности од јавниот живот во Република Македонија и надвор од неа.
  • Исто така останатите лица (патници и делегации) кои имаат потреба од брза, квалитетна и репрезентативна услуга за нив или нивните гости.

На корисниците на услугите на "primeclass" им е достапен бесплатен безжичен интернет обезбеден од SunWireless.

Патниците се пречекувани од персоналот кој освен знаење, поседува пракса и професионално искуство, ообена култура, смиреност и одговорно однесување со што ја претставуваат нашата земја и со овие првични импресии всушност започнува и вашето пријатно патување до или од аеродромот “Апостол Павле”.

ЦЕНОВНИК ЗА “PRIME PACK” УСЛУГИ ЗА АЕРОДРОМ “СВ. АПОСТОЛ ПАВЛЕ” ОХРИД

ВИП И ЦИП ТЕРМИНАЛ

Заминување на Патник

€ 35

Личности на испраќање

€ 10

Слетување на Патник

€ 35

Личности во пречек

€ 10

 

  • ВИП патници (многу важни личности) важни политички личности од Република Македонија и надвор од неа.
  • ЦИП патници (важни личности од областа на трговијата) важни личности од економскиот живот во Република Македониа и надвор од неа.
  • ПИП патници (важни личности од јавниот живот) важни личности од јавниот живот во Република Македонија и надвор од неа.
  • Исто така останатите лица (патници и делегации) кои имаат потреба од брза, квалитетна и репрезентативна услуга за нив или нивните гости.
 
 
 
  OHD :  23.04.2019,20:33
Временски услови
-1°C Current
Притисок:30612.97 mb
Ветер:33.80 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
-1 °C -3/0 °C -5/-2 °C
Вести
ТАВ го пречека првиот лет од Варшава на аеродрoмот во Охрид ...
4/6/2018
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Нордика од Талин...
2/6/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter