Изберете аеродром
 
  OHD :  23.04.2019,20:20
 
 

ПУЛТ ЗА ИНФОРМАЦИИ

Аеродромскиот шалтер за информации е сместен на левата страна кога влегувате во терминалната зграда отспротива на излезот за поаѓање.

Персоналот на аеродромсиот шалтер за информации со задоволство ќе ви помогне со општите прашања.

Аеродромсиот шалтер за информации можете да го контактирате на:
+389 46 252 820
+389 46 252 821
+389 46 262 503

 

 
 
 
  OHD :  23.04.2019,20:20
Временски услови
-1°C Current
Притисок:30612.97 mb
Ветер:33.80 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
-1 °C -3/0 °C -5/-2 °C
Вести
ТАВ го пречека првиот лет од Варшава на аеродрoмот во Охрид ...
4/6/2018
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Нордика од Талин...
2/6/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter