Изберете аеродром
 
  OHD :  19.11.2018,02:19
 
 

МАПА НА ТЕРМИНАЛАТА ЗГРАДА

 

Изберете ја сликата за поголема верзија.

 
 
 
  OHD :  19.11.2018,02:19
Временски услови
3°C Current
Притисок:30782.29 mb
Ветер:17.70 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
3 °C 1/4 °C 1/7 °C
Вести
ТАВ го пречека првиот лет од Варшава на аеродрoмот во Охрид ...
4/6/2018
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Нордика од Талин...
2/6/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter