Изберете аеродром
 
  OHD :  19.02.2018,05:08
 
 

СЛУЖБА ЗА ИЗГУБЕН БАГАЖ

Службата за изгубен багаж се наоѓа во делот за подигање багаж, по пасошката контрола во делот за пристигнувања.

Во случај на непристигнување на багажот, патникот е должен со авионската карта и привезокот за багажот веднаш да се обрати до служба за изгубен багаж.

Службата за изгубен багаж ги нуди следните услуги: отворање на записник за непристигнат багаж, електронско лоцирање и трагање за багажот.

Во случај на пристугнување на оштетен багаж или од багажот да недостасуваат работи, патникот е должен да се обрати во службата за изгубен багаж за да отвори записник за оштетен багаж.

Контакт:
Тел: + 389 46 252 820 или 389 46 252 821
Факс: + 389 46 262 503
E-mail: llohrid@airports.com.mk

Доколку сте патувале со некоја од компаниите подолу можете да трагате по вашиот изгубен багаж преку следните линкови и да ги следите упатствата:

Авио-превозник

Префикс

Врска

Adria Airways

JP

www.worldtracer.aero/filedsp/jp.htm

Austrian Airlines

OS

www.worldtracer.aero/filedsp/os.htm

Turkish Airlines

TK

www.worldtracer.aero/filedsp/tk.htm

Croatia Airlines

OU

www.worldtracer.aero/filedsp/ou.htm

Czech Airlines

OK

www.worldtracer.aero/filedsp/ok.htm

Swiss

LX

www.worldtracer.aero/filedsp/lx.htm

Malev Airlines

MA

www.worldtracer.aero/filedsp/ma.htm

 

 
 
 
  OHD :  19.02.2018,05:08
Временски услови
6°C Current
Притисок:30883.88 mb
Ветер:11.27 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
6 °C -1/8 °C 3/6 °C
Вести
ТАВ И ВИЗ ЕР НАЈАВУВААТ: НОВА НИСКО-ТАРИФНА АВИОЛИНИЈА...
11/1/2018
ТАВ: Естонската Нордика ќе почне со летови Охрид-Талин од 2018 година...
26/9/2017
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter