Изберете аеродром
 
  OHD :  21.05.2018,22:20
 
 

ПРОПОЗИЦИИ ЗА ПАТУВАЊЕ

Пријавување на патници

Секој шалтер за пријавување на патници има дестинација на летот. Кога се пријавува за лет, на патникот му се дава купон за лет - пропусница за качување.
Превозниците практикуваат пријавување според лет ( пријавување за одреден лет на одреден шалтер)
Шалтерите за интернационалните летови се отвараат 90 минути пред времето на поаѓање според распоредот.
Шалтерите за интернационалните летови обично се затвораат 30 до 40 минути пред времето за поаѓање според распоредот.
Кај авиопревозникот можете да се информирате за точното време на затворање на шалтерот пред заминување.
При качување во воздухопловот секој патник треба да има пропусница за качување со него/неа безразлика на возраста.

 
 
 
  OHD :  21.05.2018,22:20
Временски услови
13°C Current
Притисок:30917.74 mb
Ветер:6.44 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
13 °C 13/21 °C 12/22 °C
Вести
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Онур ер и Татилбудур од Истанбул...
18/4/2018
ТАВ И ВИЗ ЕР НАЈАВУВААТ: НОВА НИСКО-ТАРИФНА АВИОЛИНИЈА...
11/1/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter