Изберете аеродром
 
  OHD :  14.12.2017,07:17
 
 

АВИО-ПРЕВОЗНИЦИ
  Croatia Airlines
 
 
++ 389 2 3115 858
++ 389 2 3296 969
++ 389 2 3114 203
Даме Груев 3, Скопје, Македонија
www.croatiaairlines.hr
 
    Adria Airways
 
 
++ 389 2 3117 009
++ 389 2 3165 531
Даме Груе бб, Скопје, Македонија 
http://www.adria.si
 
  Austrian Airlines
 
 

++ 389 2 324 88 02
++ 389 2 314 83 72
++ 389 2 321 61 20

++ 389 2 324 88 05
++ 389 2 256 19 30
Бул. Теодосиј Гологанов 
44-1/4, 1000 Скопје, Македонија
www.austrian.com
 
  Air SERBIA
 
 
++ 389 2 256 12 13
++ 389 2 322 90 78
++ 389 2 311 83 06
Партизански Одреди 17, , Скопје, Македонија
www.airserbia.com/  
 
  Turkish Airlines
 
 
++ 389 2 256 20 53
++ 389 2 311 61 49
++ 389 2 311 82 43
Даме Груев 3/9, Скопје, Македонија 
www.thy.com/
 
  Edelweiss Air AG
 
 
.

++389 2 3132 392
++ 41 43 816 50 60

. ++ 41 43 816 50 61
. Operations Center
B. O. Box
8058 Zurich-Airport
Ground Map
. www.flyedelweiss.com
 
    HELLO LTD
 
 
www.hello.ch
 
    CORENDON AIRLINES
 
 
www.corendon-airlines.com
 

 

 
 
 
  OHD :  14.12.2017,07:17
Временски услови
6°C Current
Притисок:30850.01 mb
Ветер:22.53 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
6 °C 5/9 °C 5/12 °C
Вести
ТАВ: Естонската Нордика ќе почне со летови Охрид-Талин од 2018 година...
26/9/2017
На охридскиот аеродром: ТАВ го пречека првиот чартер-лет од Полска...
22/6/2017
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter