Изберете аеродром
 
  OHD :  23.04.2019,20:21
 
 

*Изберете датум од календарот за да го видите распоредот на летање во следните 14 дена.
*Информациите се освежуваат секои 2 минути
  СЛЕТУВАЊА   23.04.2019 Датум 
    Бр. Лет Од Авиопревозник Време Инфо  
23.04.2019
  W6 2825 VIENNA WIZZ AIR 07:45 LANDED 07:48  
  W9 7910 LUTON 10:15 LANDED 10:15  
  Реализиран лет     Откажан лет
 
 
 
 
  OHD :  23.04.2019,20:21
Временски услови
-1°C Current
Притисок:30612.97 mb
Ветер:33.80 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
-1 °C -3/0 °C -5/-2 °C
Вести
ТАВ го пречека првиот лет од Варшава на аеродрoмот во Охрид ...
4/6/2018
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Нордика од Талин...
2/6/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter