Изберете аеродром
 
  OHD :  17.02.2019,11:28
 
 

*Изберете датум од календарот за да го видите распоредот на летање во следните 14 дена.
*Информациите се освежуваат секои 2 минути
  ПОЛЕТУВАЊА   17.02.2019 Датум 
    Бр. Лет До Авиопревозник Време Инфо  
17.02.2019
  GM 6041 ZURICH GERMANIA FLUG AG 09:05 DEPARTED 09:10  
  2L 7183 ZURICH HELVETIC AIRWAYS 10:15 DEPARTED 10:35  
  Реализиран лет Качување Откажан лет
 
 
 
  OHD :  17.02.2019,11:28
Временски услови
-1°C Current
Притисок:30612.97 mb
Ветер:33.80 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
-1 °C -3/0 °C -5/-2 °C
Вести
ТАВ го пречека првиот лет од Варшава на аеродрoмот во Охрид ...
4/6/2018
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Нордика од Талин...
2/6/2018
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter