Изберете аеродром
 
  OHD :  26.07.2017,10:48
Преглед на летови
Авио превозници
Права на патници
ВИП сервиси
Карго Центар
 

На Аеродром
Добредојдовте на
Аеродром Св. Апостол Павле Охрид
Знаење, искуство и креативностУспешна приказна напишана со знаење, искуство и креативност во аеродромското работење.
Од Охрид до светотОдберете ја вашата дестинација од Охрид до едно од бројните места во светот.
ТАВ Македонија ги пречека првите холандски туристи на охридскиот аеродром
  Лет Од Време  
  IZ 297 BEN GURION 13:45  
  W6 7772 BASEL 17:55  
  W6 7910 LUTON 18:35  
  P7 8901 KATOVICE 04:50  
сите пристигнувања »
 
  Лет До Време  
  OR 166 SCHIPHOL 09:40  
  IZ 298 BEN GURION 14:45  
  W6 7771 BASEL 18:25  
  W6 7909 LUTON 19:05  
сите полетувања »
   
На аеродромот
 
 
Летови
 
 
Патувања
 

 

  OHD :  26.07.2017,10:48
Временски услови
22°C Current
Притисок:30646.83 mb
Ветер:22.53 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
22 °C 19/28 °C 12/22 °C
Вести
На охридскиот аеродром: ТАВ го пречека првиот чартер-лет од Полска...
22/6/2017
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го дочека првиот сезонски-лет за 2017 од Амстердам...
2/5/2017
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter