Изберете аеродром
 
  OHD :  19.02.2018,05:10
 
 

ПУЛТ ЗА ИНФОРМАЦИИ

Аеродромскиот шалтер за информации е сместен на левата страна кога влегувате во терминалната зграда отспротива на излезот за поаѓање.

Персоналот на аеродромсиот шалтер за информации со задоволство ќе ви помогне со општите прашања.

Аеродромсиот шалтер за информации можете да го контактирате на:
+389 46 252 820
+389 46 252 821
+389 46 262 503

 

 
 
 
  OHD :  19.02.2018,05:10
Временски услови
6°C Current
Притисок:30883.88 mb
Ветер:11.27 kph
Временска прогноза
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
6 °C -1/8 °C 3/6 °C
Вести
ТАВ И ВИЗ ЕР НАЈАВУВААТ: НОВА НИСКО-ТАРИФНА АВИОЛИНИЈА...
11/1/2018
ТАВ: Естонската Нордика ќе почне со летови Охрид-Талин од 2018 година...
26/9/2017
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter