Изберете аеродром
 
  OHD :  20.06.2019,19:51
 
 

*Изберете датум од календарот за да го видите распоредот на летање во следните 14 дена.
*Информациите се освежуваат секои 2 минути
  СЛЕТУВАЊА   20.06.2019 Датум 
    Бр. Лет Од Авиопревозник Време Инфо  
20.06.2019
  W6 2825 VIENNA WIZZ AIR 07:45 LANDED 07:35  
  CND 517 MAASTRICHT CORENDON DUTCH AIRLINES 17:30 EXPECTED 17:46  
  CND 517 MAASTRICHT CORENDON DUTCH AIRLINES 17:30 LANDED 17:45  
  LO 7439 KATOWICE LOT-POLISH AIRLINES 19:50 EXPECTED 19:57  
  Реализиран лет     Откажан лет
 
 
 
 
  OHD :  20.06.2019,19:51
Вести
ТАВ ГО ПРОМОВИРА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ ВО АЛБАНИЈА: Разговори за воведување автобуска линија за патници од Елбасан до Охридскиот аеродром ...
29/5/2019
ACI го рангира охридскиот аеродром меѓу најдобрите 3 со највисок пораст во Европа...
14/5/2019
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter