Изберете аеродром
 
  OHD :  19.10.2019,09:30
 
 

*Изберете датум од календарот за да го видите распоредот на летање во следните 14 дена.
*Информациите се освежуваат секои 2 минути
  ПОЛЕТУВАЊА   19.10.2019 Датум 
    Бр. Лет До Авиопревозник Време Инфо  
19.10.2019
  W6 2826 VIENNA WIZZ AIR 08:15 DEPARTED 09:00  
  W9 7909 LUTON 10:45 COUNTER OPEN  
  W6 7777 DORTMUND WIZZ AIR 11:45  
  GM 6041 ZURICH CHAIR AIRLINES 14:50  
  LH 6933 LJUBLJANA LUFTHANSA 14:50  
  WK 417 ZURICH EDELWEISS AIR 19:25  
  Реализиран лет Качување Откажан лет
 
 
 
  OHD :  19.10.2019,09:30
Вести
ТАВ го пречека првиот лет на Еуровингс од Штутгарт на аеродромот во Охрид...
1/7/2019
ТАВ ГО ПРОМОВИРА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ ВО АЛБАНИЈА: Разговори за воведување автобуска линија за патници од Елбасан до Охридскиот аеродром ...
29/5/2019
архива
Летови l Патници l Содржини и сервиси l До аеродромот l Карго l За нас
  • facebook
  • twitter